Loading...

 

intuitiv-englekortlaeser

  

 

Orakelkort er et redskab til at kommunikere med det guddommelige Univers og det er for alle. Også for dig!

 

Få besked når der er åbent for tilmelding næste gang til Intuitiv Englekortlæser, og få adgang til videoworkshoppen "lær at lægge englekort" der hjælper dig til at få det bedste ud af dine kort, når du tilmelder dig nyhedsbrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Intuitiv Englekortlæser er perfekt for dig, som har leget lidt med engle-og orakelkort men mangler følelsen af at du virkeligt kan levere beskederne der kommer igennem. Mangler du en tro på at du har talent for at læse kort, eller mangler du en følelse af at du ”gør det rigtigt” så er du havnet det rette sted. (OBS! videoen er en optagelse af en live online workshop - næste omgang af Intuitiv Englekortlæser bliver ren online undervisning og starter i Maj)

 

Uddannelsen henvender sig til dig der:

  • Ønsker at kunne tilbyde dig selv og dine klienter et helikopterperspektiv på en situation du/de gennemgår
  • Som er vild med den selvindsigt englekortene giver
  • Ønsker at kunne tilbyde englekortlæsninger professionelt
  • Vil have dybere kontakt til det åndelige aspekt af verdenen
  • Mangler selvtillid når du lægger kortene
  • Vil lære en let måde at komme i kontakt med din intuition og dine engle på

  

Orakelkort er et redskab til at kommunikere med det guddommelige Univers og det er for alle. Også for dig!

  

Har du en følelse af at der er mere mellem himmel og jord, men har svært ved at tappe ind i det, så er orakelkort den nemmeste måde at genetablere kontakten til både din intuition og det ”mere” som er tilgængeligt for os alle.

 

Det er også for dig som ønsker en struktur på dine læsninger, så du aldrig går i stå midt i en læsning og for dig som ønsker at føle tillid til at du tolker korrekt.

 

Med Intuitiv Englekortlæser i ryggen kommer du aldrig mere til at vakle i din tro på hvilket fantastisk redskab til healing engle- og orakelkort er. Du kommer til at mærke det stærke bånd mellem dig, englene, Universet og den du læser for.

 

I modsætning til tarot er der ingen reel struktur med orakelkort og det kan føles flyvsk og svært for mange, men på min uddannelse lærer jeg dig at fange det flyvske og binde det sammen til en fortælling, som du eller den du læser for, rent faktisk kan bruge til noget i det ”virkelige” liv.

  

Drømmer du om at kunne levere solide, brugbare læsninger til dine klienter eller måske bare om at hver eneste dag at kunne gå til dine kort, og få svar på det du er i tvivl om?

 

Uanset om du læser for dig selv eller klienter, skaber læsningerne du laver med dine kort, en ro og klarhed som breder sig ud over dem som du kommer i berøring med.

Og denne verden kan altid bruge lidt mere ro og klarhed.

 

Lige meget om du læser for dig selv, venner og familie eller klienter, er du med til at skabe indsigter, klarhed og balance med dine stærke og dybe læsninger.

 

Denne uddannelse giver dig evnen til at være spot-on hver eneste gang du laver en læsning!

 

Du vil lære at gøre det til en vane altid at konsultere din 6. Sans og få intuitive beskeder til dig selv og dine klienter.

 

Du bliver den som dine klienter stoler på og kommer tilbage til igen og igen, for at få råd og guidning til at skabe ro og klarhed i deres liv.

 

Du får adgang til hvilken historie kortene fortæller, fremfor brudstykker af information, hvilket gør dine læsninger virkeligt transformerende og powerfulde!

 

Du kommer til at mærke hvorfor live-træning med ligesindede fra din gruppe, kombineret med online undervisning, er den bedste måde at blive en dygtig kortlæser på, fremfor en som bare gengiver hvad der står i guidebogen (det kan alle jo gøre!).

 

Dine læsninger kommer til at få farve og liv og blive så meget mere dybe, når du følger undervisningen på Intuitiv Englekortlæser.

 

Jeg lærer dig at kombinere din indre visdom med det budskab kortene kommer med, og at skabe unikke læsninger, som du selv og dine kunder vil elske.