Loading...

Goddess Within You Forløb

 

Hvad hvis hver dag føltes, som var du en gudinde der følte sig fuldstændig hjemme i sit liv?

Er din energi i orden?

 

Energi former vores materielle virkelighed, så hvis vi skal ændre noget skal vi starte i energien, ikke den materielle verden.

Den ro, klarhed og åbne forbindelse til din sjæl og intuition – med andre ord, den alignment og harmoni af hele dit energivæsen som du føler når du får en session med enten fjernhealing eller orakelkort hos mig – det er den som kickstarter hele forandringen og transformationen i dit daglige liv.

 

Du kan spise rigtigt, motionere rigeligt, passe på at få nok søvn, prøve at tænke positivt… men hvis din energitermostat er sat til at være ude af balance, så vil det være en kamp at blive ved med at prøve at skabe resultater og få dem til at holde!

 

Chakraerne er de energicentre som styrer vores energi, og når du sørger for at din energi er i orden (dine chakraer er sunde og stærke), sørger du for at hele dit liv er i orden og fungerer. Derfor støtter jeg dig på dette forløb til at have sunde og stærke chakraer. Chakraerne er din energitermostat og sammen kan vi indstille din energi til at være i høj og klar vibration.

For at du føler dig glad i stedet for stresset, for at du føler dig sikker på hvad din sjæls stemme hvisker til dig og modig nok til at turde følge dens anvisninger, er du nødt til at kigge bagom alt det ydre og starte i det indre.

 

Med et skræddersyet forløb til dig som går i dybden med den healing, som der ligger i at lytte til din sjæl og Universets beskeder, kan du få flow og balance i din energi, med magiske resultater til følge.

 

 

Erstat stress, tristhed, ubalancer i krop, sind og sjæl med indre ro og klarhed, når du bevæger dig ind i alignment med din indre stemme. Du kender altid den rette vej for dig, når du kender din indre stemmes sprog.

 

Uanset om det handler om at finde den intuitive vej i din business eller dit liv, så kan et forløb hjælpe dig med at navigere efter den mest powerfulde vejviser du nogensinde får: din 6. sans.

 

Hvis du ønsker:

 • at slippe gamle mønstre som holder dig tilbage
 • at genvinde dit helbred
 • at opnå dine drømme og mål
 • at leve et mere fredfyldt liv
 • altid at kunne høre og turde stole på din sjæls stemme
 • at finde dine livsformål
 • at have indre fred og klarhed selv når livet er turbulent
 • at have flow i din økonomi
 • at have ro på dit kærlighedsliv
 • at kunne leve af dine spirituelle evner og talenter
 • at have energistøtte i en periode hvor du har travlt

Så tjek mine to pakker ud herunder

 

Et VIP healingsforløb hjælper dig med at skifte energifrekvens og det betyder at du kan heale eller forbedre det som tynger og blokerer. Du får muligheden for at tage et kvantespring i dit liv og ændre og forandre de ting som holder dig tilbage.

Dette er ikke et quick fix, selvom der kan ske store skift hurtigt, det er et energiløft på alle planer som virkeligt virker!

Det kan:

 • åbne dit kreative potentiale
 • give dig adgang til dine spirituelle evner
 • skabe fysisk og psykisk healing
 • forbinde dig med din indre kraft og hjælpe med at holde din energi hjemme hos dig selv
 • flytte dig fra drømmeønske til drømmevirkelighed 

Vend dit frustrationspunkt til dit lykkepunkt!

 

Du kan vælge mellem disse to pakker: 4 uger eller 3 mdr. med spirituel coaching, chakrahealing, clairvoyance og orakelkortsessioner.

 

Indgangsporten til begge er den samme:

 

Vi starter med en session (gratis) på 30 min. for at afgøre om vi er et match, hvor du er og hvad du ønsker hjælp til.

For jeg siger kun ja til at hjælpe dig hvis jeg kan mærke at du har gavn af mine talenter (det er ikke for ingenting at mine klienter kalder mig: ordentlig, grundig, pålidelig, en sand energy goddess!).

 

Du har mulighed for at stille mig spørgsmål under samtalen og mærke efter om dette forløb er den rejse du skal på for at nå op til stjernerne.

Sessionen fjerner tvivlen for dig, og er samtidigt startskuddet på din healingsrejse sammen med mig. 

 

Jeg udfører ikke disse forløb for folk der er påvirket af alkohol og euforiserende stoffer. Dette forløb kræver at du ikke er stærkt sindslidende eller bruger psykofarmaka.

Du skal kunne tage selvansvar for din egen rejse og være klar til en proces som kræver selvindsigt.

 

Afbestilling af din gratis session skal ske senest 24 timer før. Ved afbud under 24 timer før sessionen eller i tilfælde af udeblivelse mistes sessionen og kan ikke erstattes af en ny. Jeg har FÅ SESSIONER tilgængelige!

 

Lad os komme i gang - sådan gør du

 

For at afklare om en af de to muligheder herunder er for dig, og for at få din gratis 30 min. session med mig, hvor vi afklarer helt om det er dig og mig der skal arbejde sammen på dit energifelt, skal du starte med at udfylde denne formular.

Når jeg modtager din ansøgning går der et par dage før du får en mail fra mig fra min mail spipasdk@gmail.com med videre info om hvordan du booker din gratis session. Du forpligter dig ikke til at købe et forløb med denne session. Ønsker du at arbejde videre med mig får du tilsendt betingelser og mulighed for betaling og først når jeg modtager din betaling er vi indgået i et samarbejde.

 

Vælg mellem disse to pakker:

4 ugers healingsforløb –3900kr. inkl. moms

(mulighed for ratebetaling 2 x 1950kr.)

 

3 måneders healingsforløb – 11.400kr. inkl. moms

(mulighed for ratebetaling 4 x 2850kr.)

De inkluderer:

 • 1 session á 30 minutter hver uge på tlf. Inkl. 1 opfølgningsmail efter sessionen med evt. ressourcer, noter, øvelser, og litteratur som vi har talt om i sessionen + billeder af orakelkort jeg har trukket under samtalen.
 • Første session varer 45 minutter og inkluderer samtale om hvor du er og hvad du ønsker at få healet eller ændret. Her starter vi med at se hvilke engle der er dine guider hele forløbet igennem.
 • Fjernhealing hver uge til at understøtte din udvikling – jeg renser, balancerer og healer på dine chakraer. 
 • Personlig plan som vi arbejder ud fra i forløbet m. chakra-øvelser, litteraturforslag til at hjælpe dig på vej og andre ressourcer tilrettelagt efter dig og hvor du er og hvor du vil hen. Din personlige plan starter med intuitiv engleterapi hvor du får dit eget support team af engle med dig.
 • Personlige meditationer m. englehealing på lydfil, skræddersyet til dig præcis hvor du er i din proces. (1 hvis du er på 4-ugers forløbet og 2-3 hvis du er på 3-måneders forløbet)
 • Et eksemplar af e-bogen Væk Din Indre Gudinde – 21 selvkærlige ritualer som du kan bruge til at hjælpe dig selv til at hæve din egen vibration med.

 

Det er vigtigt at du er åben for de øvelser jeg giver dig og er engageret i at lave dem. For at der skal ske mærkbare forandringer i dit energifelt og dermed dit liv, er det nødvendigt at du skaber nye måder at leve på og ud fra. Jeg er 100 % engageret i at støtte dig til at hæve din vibration på en solid og grundig måde. Derfor er det vigtigt at du er ligeså engageret.

 

Jeg har en masse værktøjer i min værktøjskasse og jeg anvender dem som passer til dig; ikke to healingsforløb er ens. Intet er one size fits all her, og det er derfor et 1:1 forløb hos mig er så powerfuldt.

 

4 ugers healingsforløb –3900kr. inkl. moms

(mulighed for ratebetaling 2 x 1950kr.)

 

3 måneders healingsforløb – 11.400kr. inkl. moms

(mulighed for ratebetaling 4 x 2850kr.)

 

Ansøg om din plads og din gratis afklaringssession ved at udfylde skemaet her