Loading...

Er der et område af dit liv som halter?

 

Føler du at kærlighedsrelationer er svære at navigere i; at den gode lykkefølelse i parforholdet kommer og går? Eller at der udspiller sig de samme mønstre i forholdet igen og igen som virker umulige at bryde?

Har du vedvarende helbredsproblem som ikke virker til at blive bedre? En stressproblematik som ikke bliver bedre?

Eller har du følelsen af at der foregår alt for meget om ørerne på dig og at du ikke kan mærke dig selv, hvem du er og hvad det er du har brug for - at dit livsformål fortaber sig i tågerne, selvom du ved at der er noget til dig derude?

Slår pengene aldrig til og du ønsker at der ville være mere flow og ro på din økonomi?

Eller har du bare brug for et pusterum - et energi-spabad for sjælen så du kan genfinde dig selv og din indre kraft? Et pusterum med tid til dig selv som skaber klarhed til at se hvor i dit liv du skal lægge din indsats?

Vil du gerne have et energiskift, som healer og løfter dig så du kan leve et højtvibrerende liv, med lykke summende i alle celler?

Så er mine healingssessioner for dig.

 

Chakrahealing som ændrer dit liv

 

Den healing jeg faciliterer går ind og balancerer på dine 7 chakraer, dine hoved-energicentre som styrer din krop, dit liv og som du kan bruge til at hjælpe dig selv i balance.

Når jeg "sender fjernhealing" sender jeg ikke som sådan noget fra mig til dig - snarere åbner jeg op for at du kan aktivere dine selvhealende evner. Det kan være lidt svært at sætte ord på, da det hele foregår på et energiplan, hvor det ikke handler om ord eller rationale.
Jeg plejer at sige at vi mennesker er batterier og det min healing gør, er at hjælpe dig med at finde batteriopladeren og klikke ind i den så du kan blive opladet. Jeg assisterer dig til at connecte med din egen selvhelbredende kraft. Du tager fuldt ansvar for de livsforandringer og konsekvenser healingssessionen har/ikke har

 

Jeg lover ikke 100 % healing på noget specifikt. Jeg er kanalen som sender højtvibrerende lys igennem og bestræber mig altid på at være så ren og klar som muligt, men i sidste ende er det dit ansvar om du handler på de givne råd, følelser og tanker som healingen sætter i gang hos dig.

Jeg guider og støtter dig til selvhealing og personlig power via energi.

 

Healing kan hjælpe på:

Fysisk healing

Emotionel healing

Skabe klarhed og ro

Balancere din energi så du føler dig friskere

Åbne op for dine intuitive og spirituelle evner

Healing kan støtte dig på en svær sygdomsrejse

Healing af dine chakraer støtter dig i at ændre dit liv, forandre og transformere lav energi til høj energi. 

 

Det gør det blandt andet ved at rense ud i det gamle, tilføre lys og energi og balancere energien.

 

Sådan foregår det:

Vi aftaler en tid det vil passe dig at modtage healing. Jeg kan sagtens lave healingen tidligere end du vælger at modtage den. Se det som en pakke energi, som du pakker ud på det aftalte tidspunkt.

Du skriver til mig hvad dine healingsønsker er - om der er noget specifikt du ønsker healingen skal hjælpe på. Det er mest effektivt at tage en ting ad gangen, jo mere spredning der er på dine ønsker, jo svagere healing; jo mere fokuseret du er jo mere fokuseret kan healingen også være. Det er lettere at manifestere healingsønsket når vi zoomer ind på en specifik ting eller livsområde.

Du lægger dig eller sætter dig komfortabelt et stille sted, på aftalte tidspunkt. Healingen varer 30 minutter.

Hør gerne noget afslappende musik, hav evt. en notesbog til at skrive ned i efter sessionen, hvad du mærker/ikke mærker og oplever/ikke oplever. Hav et glas vand stående også som du kan drikke af bagefter. Vandet absorberer også healingen og hjælper med at lette en evt. udrensning. Udrensning er når gamle ting bliver bragt op til overfladen og kan være følelser, tanker og handlemønstre som du pludselig ser ikke passer dig, eller som dukker op fra en fjern fortid. Accepter det som måtte komme, det er den bedste måde at transformere og opløse den gamle energi.

Tænk eller sig højt at du nu åbner op for at modtage den aftalte healing.

Det er det! Nogle føler varme/kulde eller uro i kroppen mens healingen står på, andre føler ingenting; nogen ser farver og andre falder i søvn. Det hele er som det skal være. Du modtager det du har brug for og der er ingen rigtig eller forkert måde at have det på imens. Det kan også variere fra gang til gang. Så slap af og nyd oplevelsen :-)

 

Du skriver dit healingsønske i feltet Note, når du køber din session

30 min. - 400 kr.

 

Køb pakke med 3 sessioner som klippekort

1050 kr. 

 

 

Når du køber klippekort til healing skal du bruges inden for 6 måneder.

Vær opmærksom på at fjernhealingssessioner ikke inkluderer en konsultation eller feedback fra mig. Jeg arbejder med dit energisystem direkte, sender healende hvidt lys som healer dine chakraer på det tidspunkt du har valgt. Du får præcis den healing som du har brug for på denne måde.

Jeg læser din besked omkring hvad du ønsker healing på og lader det hvide lys og energien fra englene løfte dig på den måde der er i dit højeste gode. Jeg er ikke læge eller sundhedsfaglig person og stiller ingen diagnoser eller giver lægelig behandling.

DISCLAIMER

Når jeg "sender fjernhealing" sender jeg ikke som sådan noget fra mig til dig - snarere åbner jeg op for at du kan aktivere dine selvhealende evner. Det kan være lidt svært at sætte ord på, da det hele foregår på et energiplan, hvor det ikke handler om ord eller rationale.
Jeg plejer at sige at vi mennesker er batterier og det min healing gør, er at hjælpe dig med at finde batteriopladeren og klikke ind i den så du kan blive opladet. Jeg assisterer dig til at connecte med din egen selvhelbredende kraft.

Køb af healingsessioner er bindende og der ydes ikke retur. Efter endt session gives
der heller ikke penge retur. Du kan flytte din session m. 24 timers varsel uden ekstra omkostninger.